Cyber HackinG™ | Komunitas Forum Indonesia
CYBER HACKING™

© 2009-2013

==========================================

Selamat datang di forum

Cyber HackinG™

FREE Forum, Download Center, Aplikasi, Softwares, Handphone, Smartphone, PC, Trick and Tips & Trick Internet Gratis TELKOMSEL, TSEL FB, INDOSAT, THREE AXIS, XL, SMARTFREEN dll.

Silahkan REGISTER Dahulu.

=========================================


Perlu di Ingat bahwa MEMBER diharuskan

LOGIN
untuk mengunduh kontent didalam forum, dan untuk melihat image yg ada.

Contact Email : ch.indoforum@gmail.com

============================================
Copyright © Cyber HackinG™ 2009-2013.




FREE Forum, Download Center, Aplikasi, Softwares, Handphone, Smartphone, PC, Trick and Tips & Trick Internet Gratis TELKOMSEL, TSEL FB, INDOSAT, THREE, AXIS, XL, SMARTFREEN dll.
 
IndeksCalendarFAQPendaftaranLogin

Share | 
 

 Blogger Us Marah Dengan B.Malaysia

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Dimas_dwi95
Admin
Admin



PostSubyek: Blogger Us Marah Dengan B.Malaysia   Tue Sep 25 2012, 15:48

"More blogspot art thefts; I’m not happy This list was created as awareness to my fellow artist friends who’s art was stolen, NOT JUST MINE". Ini adalah rungutan daripada blogger US yang bernama Ann kerana kecewa sebab dikatakan ramai bloggers dari Malaysia yang copy doodles dia tanpa minta izin atau diberikan credit kepada blognya. Disebabkan dia tidak puas hati dan kecewa dengan mereka yang men-copy doodles art hasil kerja tangan dia, so dia buat satu senarai nama-nama blog yang copy doodles dia tu. Memang dia sangat kecewa dan marah kepada bloggers yang 'mencuri' seolah-olah tak respect terhadap hasil tangan dia. Rasanya kita sendiri pun marah kalau ada orang lain yang curi hasil kerja kita tanpa diberikan sebarang credit kan..
Berdasarkan senarai yang dibuat dalam blog dia, memang betul ramai blogger dari Malaysia ada tersenarai dalam list tersebut. So, kepada mereka yang copy atau ter-copy doodles dari blog dia, either you apologise to her atau delete je doodles tu. Dia cakap dia akan buat report kepada sesiapa yang copy doodles dia tanpa diberikan sebarang kredit. Dan banyak lagi senarai blogger yang dia akan update jika dia syak korang ada copy doodles
dia

==================================================================
FACEBOOK Group CH™


Kembali Ke Atas Go down
http://plusymbian.heck.in
 
Blogger Us Marah Dengan B.Malaysia
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» bercanda dengan LOGIKA
» Fitur baru Readmore pada blogspot!
» apa iya ada knalpot YOSHIMURA Malaysia???
» TOURING SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
» Nonton bareng Moto GP di sepang malaysia

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Cyber HackinG™ | Komunitas Forum Indonesia :: ZONA OBROLAN & RUANG SANTAI :: Kumpulan Berita & Gosip-
Navigasi: